Servicii Klauss & Partners

Prezentare | Echipa KNP

Consultantă

Serviciile imobiliare profesioniste încep de la componenta de consultanță!

Înainte de a găsi o proprietate sau un cumpărător pentru activele din portfoliul nostru, oferim clienților servicii de consultanță pentru a înțelege unde este piața, ce asteptări ar trebui să aibă și care sunt pașii tranzacției.

Considerăm că serviciile de consultanță imobiliară fac diferența între niște simpli intermediari și brokerii profesioniști.

 

Vânzări si inchirieri rezidentiale

Avem experiență în numeroase tranzacții rezidențiale, fie ele de vânzare sau închiriere. Dar știm că acest lucru nu este suficient.

Am fost și în "papucii" clientului. Întelegem cât de importantă este decizia de a cumpăra o casă, fiind vorba de o achiziție cu cel mai lung ciclu de viață pentru o familie. Nu vom insista să vizionați un apartament construit acum 20 de ani doar pentru că il avem in portofoliu, dacă ne-ați specificat că doriți o locuință nouă. Știm cât stres presupune închirierea unui apartament și mutarea într-un nou cămin.

Suntem aici pentru a face acest proces cât mai plăcut și pentru a pune cu adevărat in folosul dumneavoastră experiența acumulată în sutele de tranzacții finalizate.

Închirieri spatii birouri

Prin divizia "Office", Klauss & Partners se adresează clienților corporate printr-o serie de proprietăți premium care aduc prestanța unui sediu.

Întelegând cererile specifice mediului de afaceri precum si importanța unui sediu de clasă A, vă putem face o selecție de proprietăți care să acomodeze perfect echipa dumneavoastra.

Sediul are impact asupra reputației și poziției în piață a firmei. De aceea, alegem nu doar niște clădiri după criterii bine stabilite, ci acele proprietați cu o arhitectură deosebită, care păstrează din aerul Bucureștiilor de altă dată, oferind astfel o plus valoare companiilor care le ocupă.

Evaluare

Vrem, ca și dumneavoastra, sa uităm acele zile când un agent imobiliar intra într-un apartament și după ce arunca o privire, spunea un preț.

Prin certificarea ANEVAR suntem atestați pentru a oferi servicii profesioniste de evaluare. Acestea includ: inspectarea proprietății, verificarea facilitățiilor după criterii bine stabilite, date despre prețul zonei precum și istoricul în tranzacții al acesteia.

Coroborând toate informațiile vă oferim raportul complet de evaluare.